Γνωρίστε τα προϊόντα μας

Χυμός Αλόης εμπλουτισμένος με βιταμίνη C
Χυμός Αλόης με Γεύση σταφύλι &
Χυμός Αλόης εμπουτισμένος με βιταμίνη C

Συμπλήρωμα διατροφής Aloe Vera

Χυμός Αλόης εμπουτισμένος με βιταμίνη C 
Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει 99,5% φυσικό χυμό με μικρά κομμάτια του πολτού γέλης της Aloe Vera Barbadensis Miller προέλευσης Μεξικό και επεξεργάζεται με την μέθοδο Totaloe
• Συμβάλλει στην προστασία από μικροοργανισμούς και προωθεί την πλήρη σωματική ευεξία.
• Βοηθά στην καταπολέμηση της κόπωσης.
• Προωθεί την πέψη και συμβάλλει στην υγεία του εντέρου.
• Βοηθά στην ομαλοποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
• Βοηθά στην υγεία του δέρματος.

 Η διαδικασία TOTALOE
Η διαδικασία TOTALOEμας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε το χυμό Aloe Vera χωρίς καμία απώλεια από τα 200 ενεργά συστατικά και από τις 75 και πάνω θρεπτικές ουσίες.
Ο χυμός των φυτών μας εκχυλίζεται με μία νέα, επαναστατική μέθοδο που ονομάζεται Totaloe χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και γνώσης. Ο χυμός επεξεργάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χαθεί καμία από τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού, οι οποίες στη συνέχεια μεταφέρονται από το φυτό στο τελικό προϊόν. Η διαδικασία Totaloe συνδυάζει την

παραδοσιακή χειροποίητη μέθοδο επεξεργασίας με βήματα τα οποία εξασφαλίζουν την διατήρηση της υψηλής συγκέντρωσης των επιθυμητών συστατικών στο χυμό. Ο χυμός ουσιαστικά είναι απαλλαγμένος από όλα τα ανεπιθύμητα συστατικά. Η άριστη ποιότητα βασίζεται όχι μόνο στην διαδικασία Totaloe αλλά και στην ποιότητα των φυτών που αναπτύσσονται σε φυσική ημιτροπική περιοχή της όμορφης κοιλάδας του Jaumave.
Μικροποίηση είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους αυξάνεται η βιολογική διαθεσιμότητα των φαρμάκων, φυσικών συστατικών, βιταμινών και μετάλλων. Η πρώτη ύλη μικροποιείται σε μόρια με διάμετρο μόλις λίγα μικρόμετρα μm. Μία τέτοια μικροποίηση αυξάνει την επιφάνεια της ύλης και επιτρέπει την γρηγορότερη απορρόφηση της από τον οργανισμό, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του συμπληρώματος διατροφής.
Ο παραγωγός της πρώτης ύλης της Aloe Vera έχει πιστοποιηθεί από:
πιστοποιήσεις. 
Μπορείτε να κατεβάσετε τα πιστοποιητικά ποιότητας πρώτης ύλης πατώντας εδώ
http://static.essensworld.com/public/certifikaty_ave_jaumave-gr.pdf
Επικοινωνήστε μαζί μου, για μια πλήρη προσωπική ενημέρωση.
Ξεκινήστε τώρα μια συνεργασία και μια νέα καριέρα μέσω της Essens.
Καλέστε με στo τηλέφωνo  wu: 6980.843.960 vod: 6937.112.296
Σταθερό τηλ. 23310.73818 ώρες επικοιν. σταθ τηλ :14.00μμ – 17.00μμ
Ζητάω συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα
Παρθένα Πασίδου

Οι παρούσες πληροφορίες, δεν αποτελούν υποκατάστατο των θεραπόντων ιατρών, που παρακολουθούν τους εκάστοτε ασθενείς ούτε και τα βοτανικά διαιτητικά συμπληρώματα αποτελούν υποκατάστατο των φαρμάκων που συστήνονται στους ασθενείς που βρίσκονται στην διαδικασία θεραπείας, παθήσεων που τυχόν αναφέρονται στο παραπάνω κείμενο.

Αυτό ΔΕΝ είναι το επίσημο Site της εταιρίας Essens. Είναι προσωπική ιστοσελίδα ανεξάρτητου Συνεργάτη